Bun venit la revoluția învățării bazate pe competențe

 Diplomele au murit — competențele sunt noua monedă. Este timpul să regândim învățarea și talentul pentru economia actuală bazată pe inteligența artificială. Degreed conduce persoanele și companiile către un viitor bazat pe competențe, cu ajutorul învățării end-to-end, al formării de competențe specifice și al datelor în timp real privind competențele.

Orice revoluție începe cu inovația

Fiecare inovație are la bază o serie de competențe. Misiunea noastră de a „pirata diplomele” a condus la crearea LXP, care stă la baza unei platforme globale de învățare corporativă, centrată pe angajați. Acum, revoluția învățării bazate pe competențe este aici – alătură-te nouă.

De ce Degreed este partenerul tău de învățare bazat pe competențe

Pentru că datele cuprinzătoare, de calitate și diferențiate despre competențe câștigă

Utilizăm taxonomii flexibile de competențe, evaluări ale competențelor și informații despre competențe la nivelul întregii organizații pentru a lua decizii mai inteligente și pentru a planifica viitorul.

Pentru că un ecosistem de învățare flexibil și deschis creează competențele potrivite

Ajutăm clienții să implementeze conținut premium, autogenerat și cu sursă deschisă, toate într-o singură experiență unică și unificată.

Pentru că toată lumea are nevoie de modalități accesibile de prezentare a învățării pe tot parcursul vieții

Suntem singurul sistem de învățare care integrează informațiile despre competențe cu orice tip de experiență de dezvoltare a oamenilor pe care ți-o poți imagina.

Pentru că suntem o echipă de experți cu experiență și de pionierat

Avem o echipă cu numeroși experți care înțeleg cu ce te confrunți și sunt aici pentru a te ajuta să orchestrezi soluția potrivită.

Reimaginează modul în care

construiești competențe, integrezi angajații, oferi resurse de învățare, păstrezi talentul, colectezi date despre competențe și implici angajații să opereze învățarea și dezvoltarea

Reimaginează modul în care construiești competențe.

„Degreed este corpul arhitecturii noastre tehnologice de învățare și dezvoltare, permițându-ne să realizăm ambiția noastră de a oferi o experiență de învățare ușoară.”

Peter Sheppard

Director al Ecosistemului global de învățare și dezvoltare, Ericsson

Alătură-te revoluției învățării bazate pe competențe

Site Language

It looks like your browser language is set to //browser_language//, but you are looking at our site in //site_language//. Would you like to visit our site in //browser_language// instead?